Autumn Rustique

Autumn Rustique

Purchase Options

Why not include a small gift?

450.00 Nok

Silk Funeral Ribbon*

*Only For Funeral Arrangements
Enter the text for the silk banner:
You have characters left
Nok
enter the suburb or postcode to check

Details:

En ny trend for bevarte blomsterhandler begynner å stige, og Bonita har dem alle i sine lokale butikker. Du vil finne et fantastisk utvalg av sesongens blomster, tørket, farget og bevart for dekorasjon av lang kvalitet. Denne buketten er en av våre bestselgere, spesielt for den kjølige høstsesongen. Den varme kombinasjonen av subtile oransje toner kombinert med de friske og kule eukalyptusbladene gir de mørke hjørnene liv og forbedrer et minimalistisk og moderne interiørdesign.

Det fantastiske med disse bevarte bukettene er at du kan ordne komponentene til nye kreasjoner gjennom hele året. Kombiner dem med friske roser eller tulipaner for noen saftige blomster rundt i bo-området ditt.

En annen grunn til at disse bukettene er så populære, er at de er utrolig allsidige. De er en beskjeden skapelse av naturlige blomster, men de tørkede fargene gir en spesiell effekt, som smelter godt sammen i alle slags interiører og fungerer bra for både menn og kvinner i alle aldre.

Hvis det kreves litt ekstra friske farger, kan man alltid legge til noen få stammer med ferske snittblomster  her og der for å holde ting interessante.

Men basebuketten vil alltid forbli stilig og vakker, uansett hvordan temperaturen er. I varme eller kalde klimaer har ofte ganske sterk innvirkning på friske snittblomster, og det er derfor de vanligvis bare varer noen dager. Men dette vil ikke lenger være et problem med våre bevarte blomster.