Hundred Roses

Hundred Roses

Purchase Options

Why not include a small gift?

3800.00 Nok

Silk Funeral Ribbon*

*Only For Funeral Arrangements
Enter the text for the silk banner:
You have characters left
Nok
enter the suburb or postcode to check

Details:

Hvis du ønsker å lage et stort inntrykk, har du funnet din perfekte match i en verden av blomsterdekor.

Denne praktfulle dekorasjonen er en perfekt, klassisk rund bukett med en HUNDRE ROSER. De er ikke bare hvilke som helst roser. Rosene vi bruker til denne absolutte bestselgeren, er ikke mindre enn prestisje, langvarig og langstilkede  colombianske rosesort kalt "Vendela". Den subtile og elegante «off white», kremfarget rose, ren eleganse og eksklusivitet.

Dette er ikke en bukett for enhver anledning, i og med at det vil være ganske vanskelig å toppe den. Enkelheten er en av de største dyder, mens topp kvalitet praktisk talt taler for seg selv.

Med denne ultimate buketten av vendela roser kan du være sikker på å få en evig innvirkning.

Likevel bør det nevnes at vi selv syns det noen ganger kan det være litt over toppen, og det er grunnen til at du har muligheten til å velge den i en mindre variant.  Halve størrelsen er et fint alternativ. For 50 roser betaler du den virkelig fornuftige prisen på 30kr per stilk, som er under markedet, gitt at vi har våre direkte kontakter til gårdene, der disse skjønnhetene vokser. Vi kutter derfor alle formidlere og klarer å holde prisen så lav som mulig.