Lavender Deluxe

Lavender Deluxe

Purchase Options

Why not include a small gift?

990.00 Nok

Silk Funeral Ribbon*

*Only For Funeral Arrangements
Enter the text for the silk banner:
You have characters left
Nok
enter the suburb or postcode to check

Details:

Lavendel rose sorten kalt "Moody Blues", er en av de mest eksklusive, godluktende, colombianske rosene, med utmerket holdbarhet og glansstørrelse.

De er nøye anordnet i en elegant lang boks, for å opprettholde lengden på disse fantastiske rosene og for å vise dem i prestisje stil. Den nye bukettvisningen vil gi mottakeren denne ekstra overraskelses effekten, som vil etterlate et enda mer saftig inntrykk.

Det gir også det ideelle formatet for å inkludere et av våre håndlagde kort eller for eksempel noen fine sjokolader.

Boksen er produsert spesielt for å passe til disse ekstra store rosene som vi importerer direkte fra gårder i Bogotá, Colombia, og vi har tilpasset emballasjen med vår egen, elegante funksjon inkludert "Bonita Flowers" -logoen, for absolutt autentisitet.

Emballasjen passer opptil to dusin roser, noe som gjør den perfekte gavepakken, det er likevell muligheter til å  tilpasse mengden med roser.

Den ovennevnte rosevariet er spesielt kjent for sin evne til å innhylle hele rommet med dens fantastiske, men likevel subtile roseduft, mens den utfolder seg prestisjefylt til det som kan være et av de største rosehodene du har sett.

Det er få varianter som krysser av for alle disse boksene: Langstilket, dyp lilla farge, naturlig roseduft, lang holdbarhet, ekstra stort rosehode, og utfoldende blader.