Pastel Preservation

Pastel Preservation

Purchase Options

Why not include a small gift?

550.00 Nok

Silk Funeral Ribbon*

*Only For Funeral Arrangements
Enter the text for the silk banner:
You have characters left
Nok
enter the suburb or postcode to check

Details:

Det du ser her, er glansen ved å kombinere fantastiske, voluminøse hortensiaer med den klassiske elegansen til en rose. For å fusjonere disse to skjønnhetene i perfekt harmoni og stil, har vi komponert denne buketten med en rekke elementer, og skaper akkurat den perfekte strukturen og preget.

Den store, hvite hortensiablomsten er sentrert i denne buketten, mens den er omgitt av forskjellige størrelser med hvite og rosa blomster nyanser.

Vi bruker den store Esperance-rosen-sorten, som nesten utfoldes til størrelsen på hortensiaen, for å bygge bro mellom de forskjellige størrelsene du finner i denne buketten. Andre varianter, er  for eksempel den Mondial hvite rosen, smelter sømløst inn i resten av denne sammensetningen.

De sterke eukalyptus stengslene slår positivt rundt kanten og blir en beskjeden detalj i midten av denne blomsteroppsatsen, mens mørke grønne, frodige Ruscus-blader, myker det generelle utseendet og gir varme og harmoni.

Alle elementene i denne buketten er vakre som bevarte blomster, så hvis du vil at den skal vare lenger, bare heng buketten opp og ned, før blomstene begynner å visne etter en uke eller to.

Når du har hengt den, vil blomstene gradvis tørke til sin evige form, mens originale farger falmer sakte. Den vakre strukturen vil imidlertid forbli og fortsette å tjene deg som en stilig dekorasjon.

Den viste størrelsen er en middels størrelse, egnet for spesielle anledninger. Vi er fleksible for å tilpasse dette til en litt mindre variasjon for mer uformelle øyeblikk eller enda større kreasjon, for den spesielle WOW-effekten.