Preserved Christmas

Preserved Christmas

Purchase Options

Why not include a small gift?

550.00 Nok

Silk Funeral Ribbon*

*Only For Funeral Arrangements
Enter the text for the silk banner:
You have characters left
Nok
enter the suburb or postcode to check

Details:

Den kalde og tåkete sesongen krever robuste og langvarige blomster for å varme hjertene våre og pryde husene våre.

Dette er grunnen til at vi har sparket i gang med våre fantastiske "evige" buketter med bevarte blomster i alle slags kombinasjoner. Det fine med dem er at du kan bevare fargen  hele året. Fargene kan gradvis visne til lysere toner, men dette gjør dem bare enda mer allsidige.

 

I denne spesielle buketten har vi kombinert typiske elementer fra vinter- og julesesongen. Vi har gått for dype røde, noen sølvfargede stilker, pistache blader og selvfølgelig noen tradisjonelle kongler.

Det er virkelig den perfekte buketten for sesongen og gir en utmerket gave til de som ikke liker oppstyret med å måtte passe på blomster, skifte vann, kutte stilker og alt det der. Dette er en absolutt "ikke-oppstyr" -bukett, mens du fortsatt krysser av for alle boksene når det gjelder dekorasjon og med det formål å lage en glad og ydmyk gest.

 

Bildet viser vår lille til mellomstore bukett, som er ideell for mindre overflater eller generelt begrensede områder. Imidlertid, hvis du vil gå "helt ut", vil jeg gå rett på "Stor", som vil gi deg en forbedret variasjon av dette fantastiske designet, noe som gjør den til en høyere og mer omfangsrik bukett for den ekstra "WOW-effekten" .