Tulipan Multimix

Tulipan Multimix

Purchase Options

Why not include a small gift?

510.00 Nok

Silk Funeral Ribbon*

*Only For Funeral Arrangements
Enter the text for the silk banner:
You have characters left
Nok
enter the suburb or postcode to check

Details:

Den vakre tulipan mix buketten tilbyr en rekke farger, helt fra hvit, myk rosa, mørk lilla, røde og oransje nyanser, som alle sammen smelter vakkert inn i en vår-sommer eksplosjon, egnet for praktisk talt enhver anledning.

De norske tulipanene varer spesielt lenge i vasene dine, da vi har klippet alle mellomledd og brakt disse rett fra gårdene, for å sikre maksimal kvalitet og optimal holdbarhet.

Hver pakke inneholder 15 stilker, og du kan legge til så mange pakker du ønsker. For spesielle anledninger anbefaler vi en frodig og sjenerøs haug med 3 pakker, som vi kombinerer for deg og pakker i en nydelig gaveinnpakning.
Buketten kan deretter vises i en stor vase, eller spres ut til flere mindre vaser, for å dekorere over hele huset.


Et spesielt tips for tulipaner vi alltid liker å dele med kundene våre, er å gi dem et kort, rett kutt når du mottar bunten, så ofte blir de holdt tørre i butikkene, og trenger derfor et friskt kutt for å virkelig suge opp vannet. Fyll vasen med bare noen få centimeter vann, og fyll heller mens dagene går. Ikke tilsett for mye vann fra starten, da dette kan føre til at tulipanene vokser for raskt og vilt, noe som noen ganger kan føre til at de visner raskere.
Med mindre vann vil de vokse sakte og samtidig åpne seg vakkert, mens de øker styrke til å holde de åpne blomstrene så lenge som mulig.

OBS: Hvis det finnes ikke vanlige tulipaner, vi skal bruke dobble tulipaner som er dyrere og større, så vi skal bruke ca 5 min

istedenfor 15 blir 10

30 blir 20